gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Listari indoor

Tiparim color pe orice suprafata:

  • autocolant lucios/mat/transparent
  • banner fin
  • steag
  • blueback/whiteback
  • canvas
  • window graphics
Listările indoor sunt un domeniu deosebit de larg. Sunt multe metode de producţie publicitară ce au aplicaţia finală în domeniul indoor. Pigmenţi, pe bază de apă, eco-solvent, solvenţi reali- toate acestea sunt cerneluri destinate imprimării indoor.


Fiecare cerneală are avantaje şi dezavantaje. Trecând in revistă si experimentând diferite soluţii, am ajuns să optăm pentru cerneluri pe bază de solvenţi deoarece această cerneală oferă garanţie la diferiţi agenţi chimici şi fizici şi mai ales nu este influenţată de UV.

Echipamentele alese in urma experimentelor trecute sunt echipamente care s-au dovedit fiabile, robust si totodată să poată să menţină ştacheta calităţii sus.
Materialele imprimabile pentru indoor sunt: blueback, whiteback, autocolant  lucios, autocolant mat, autocolant transparent, steag, canvas, backlite-film, folie termotransfer inkjet pentru policromii (folie pentru imprimare pe tricouri, salopete, etc.). Aceste materiale se vor tranforma in final in produse pentru afise, postere, casete de interior, decor standuri, decor teatru si televiziune, steaguri, fanioane, floor-graphics, diferite etichete autocolante, etc.
Mimaki Jv33 cu rezoluţie de print de până la 1440dpi, ne oferă un punct forte, o garanţie pentru calitatea imprimării. Alături de un cutter cu recunoaştere optică, putem acoperi orice necesitate de producţie indoor.

Fie că aveţi nevoie de listări pe materiale generale (autocolant, banner fin, blueback, whiteback, etc.)  fie că aveţi nevoie de materiale cu destinaţie specială (window graphics, backlit film, frontlit film, canvas, etc.) vă stăm la dispoziţie cu o deosebită plăcere.