gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Prelate camioane cu autocolant

Prelatele auto reprezintă un element aparte. Pe de o parte este un topic banal, atât de obişnuiţi suntem cu el. Însă, chiar dacă nu există tip de prelată auto impreună cu scheletul auto aferent să nu fi realizat (fixă, demontabilă, prelată culisantă atât pentru semiremorcă cât si pentru basculante) de fiecare dată prelata auto este tratată cu seriozitate si rigurozitate.

Avantajele colaborarii cu noi pe partea de prelate auto sunt evidente.  Suntem singura firma din aceasta zona care executam in casa intregul proces al prelatei auto, de la listarea prelatei, la executia finala. Astfel, in cazuri exceptionale, putem executa intr-o singura zi de la zero prelata, camionul fiind blocat doar pe durata acelei zile la firma noastra.

Aceste prelate pot fi decorate cu autocolant decupat (autocolant special dedicat aplicarii pe material poliplan), cu folie sablon si cerneala serigrafica sau listate full color (la cele listate full-color, oferim si laminare lichida pentru o protectie de durata a decorului). Materialele folosite sunt de calitate, colaborand pe aceasta parte cu firmele Mehler, Polytex si SioEn. Aceste firme fiind recunoscute ca puncte de referinta in calitatea materialelor oferite.

NOTA: prelatele auto nu vor avea subtitlu de serigrafie sau decor cu autocolant