gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Copertine

Sistem prelată culisantă;
Corturi evenimente;
Baloane tensostatice si presostatice;
Copertine, Terase;
Confecţii metalice cu diferite apicaţii;     
     ... alte lucrări conform cerinţelor dvs.

Partea de confecţii metalice este o ramură deosebit de importantă a producţiei publicitare si nu numai.
Având două echipe bine pregătite si coordonate putem acoperi atât producţia internă cât şi deplasările pe teren pentru diferite copertine, terase, structuri metalice publicitare. Avem în portofoliu de la diferite schelete de panouri publicitare, până la backlituri de mari dimensiuni;  de la confecţii metalice cu destinaţie specială(panotaj TV) până la UNIPOL-uri.

Casetele luminoase le putem oferi cu profile de aluminiu sau PVC, cu schelet metalic şi îmbracate cu backlit. Bineînteles, la aceste casete putem oferi si montajul aferent. Sistemele expoziţionale le putem realiza conform cerinţelor dumneavoastră, oferindu-vă de la simple sisteme de afisaj (rame click, roll-up, hangere, etc.) la întreg standul expoziţional, la corturi expoziţionale decorate in intregime.

Avem in portofoliu corturi de evenimente cu suprafata de peste 400 mp la sol, cu sisteme de culisare a lateralelor, astfel incat in cateva minute dintr-un cort inchis se transforma intr-o terasa acoperita. Am executat cateva modele de balon presostatic, reusind sa executam baloane ce acopera doua terenuri de fotbal.

View the embedded image gallery online at:
https://kantor.ro/copertine-terase-corturi#sigProGalleria5360d6ad66
.