gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Termeni si Conditii

Termeni si Conditii


Definitii:
In cuprinsul acestui document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos: kantor.ro reprezinta societatea S.C. Kantor Impex S.R.L., cu sediul in Cluj - Napoca, Bulevardul Muncii nr. 4-6, Hala 11, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J12/769/2003 si avand Codul Unic de Inregistrare  15310069 atribut fiscal RO.

SITE: reprezinta SITE-ul Internet apartinand kantor.ro, care se afla la adresa www.kantor.ro. prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite / asigurate de catre kantor.ro.

UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale pentru a culege informatii sau pentru a comanda servicii si care a acceptat conditiile din acest document.

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii kantor.ro.

Continutul Site-ului:
Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre produsele si serviciile oferite de kantor.ro precum alte informatii considerate de kantor.ro ca fiind de de interes pentru UTILIZATORI.
kantor.ro este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia, precum si asupra tuturor Marcilor inregistrate in numele sau si publicate pe SITE.
Preluarea si republicarea partiala sau integrala a informatiilor prezentate pe site se poate face doar cu acceptul prealabil scris al kantor.ro. Reproducerea imaginilor de pe acest site, cu sau fara specificarea sursei, este interzisa.

UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale kantor.ro, prevazute de legislatia in vigoare.

Utilizarea SITE-ului:
UTILIZATORUL se obliga sa acceseze si sa utilizeze SITE-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

Limitarea raspunderii kantor.ro:
Raspunderea pentru continutul SITE-ului: kantor.ro nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, care nu se datoreaza culpei sale. kantor.ro nu percepe o taxa pentru accesarea continutului.

kantor.ro nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

kantor.ro nu raspunde pentru eventuale prejudicii create ca urmare a nefunctionarii SITE-ului.